Delić Mirza – Delija, poznati barber, edukator i vlasnik prve barber akademije u Bosni i Hercegovini, sa zadovoljstvom najavljuje početak upisa za prvu godinu barbera. ✏️💈

Ova jedinstvena prilika za sve zainteresovane pruža mogućnost da steknu sveobuhvatno barber obrazovanje pod vođstvom jednog od najpriznatijih stručnjaka u barber industriji u regiji.

Akademija je ograničena na samo 10 polaznika, što garantuje individualni pristup i intenzivnu obuku.

“Delija The Barber Academy” pruža obrazovanje koje obuhvata sve tehničke i teorijske aspekte barberinga, počevši od osnova do naprednih tehnika starog i modernog barberinga. Polaznici će imati priliku da uče o savremenim trendovima, tehnologijama i proizvodima koji su ključni za uspjeh u ovom poslu.

Ono što čini ovu akademiju posebnom su dodatni benefiti koje polaznici dobijaju. Pored opremljenih radnih mjesta i profesionalnih alata, polaznicima će biti obezbijeđene posjete i edukacije od strane poznatih barbera iz regije i Europe.

Ova dragocjena iskustva pružiće polaznicima inspiraciju i uvid u najnovije trendove i tehnike koje vodeći barberi primenjuju širom svijeta.
“Delija The Barber Academy” nije samo prilika za one koji već imaju iskustvo u frizerskom zanatu, već i za sve one koji žele da promjene profesiju i usmjere svoju karijeru ka ovom prelijepom zanatu. Bez obzira na prethodno iskustvo, akademija će pružiti sve potrebne vještine i znanja kako bi se polaznici razvili i postali pvrhunski barberi u regiji.

Ova akademija je više od mjesta za obrazovanja – ona je prostor za ljude koji žele više od života.

Ne propustite priliku da budete dio uspješnog tima barbera.

Prijavite se danas i započnite svoje putovanje ka uspješnoj barber karijeri. Mjesta su ograničena, zato ne odugovlačite. Čekamo vas.

BANJA LUKA

02.09.2024.

dELIJA THE BARBER,
VASE GLUŠCA 19A,
78000 BANJA LUKA

Prijava za Akademiju