Delić Mirza – Delija, poznati barber, edukator i vlasnik prve barber akademije u Bosni i Hercegovini, sa zadovoljstvom najavljuje početak upisa za prvu godinu barbera. ✏️💈

Ova jedinstvena prilika za sve zainteresovane pruža mogućnost da steknu sveobuhvatno barber obrazovanje pod vođstvom jednog od najpriznatijih stručnjaka u barber industriji u regiji.

Akademija je ograničena na samo 10 polaznika, što garantuje individualni pristup i intenzivnu obuku.

“Delija The Barber Academy” pruža obrazovanje koje obuhvata sve tehničke i teorijske aspekte barberinga, počevši od osnova do naprednih tehnika starog i modernog barberinga. Polaznici će imati priliku da uče o savremenim trendovima, tehnologijama i proizvodima koji su ključni za uspjeh u ovom poslu.

Ono što čini ovu akademiju posebnom su dodatni benefiti koje polaznici dobijaju. Pored opremljenih radnih mjesta i profesionalnih alata, polaznicima će biti obezbijeđene posjete i edukacije od strane poznatih barbera iz regije i Europe.

Ova dragocjena iskustva pružiće polaznicima inspiraciju i uvid u najnovije trendove i tehnike koje vodeći barberi primenjuju širom svijeta.
“Delija The Barber Academy” nije samo prilika za one koji već imaju iskustvo u frizerskom zanatu, već i za sve one koji žele da promjene profesiju i usmjere svoju karijeru ka ovom prelijepom zanatu. Bez obzira na prethodno iskustvo, akademija će pružiti sve potrebne vještine i znanja kako bi se polaznici razvili i postali pvrhunski barberi u regiji.

Ova akademija je više od mjesta za obrazovanja – ona je prostor za ljude koji žele više od života.

Ne propustite priliku da budete dio uspješnog tima barbera.

Prijavite se danas i započnite svoje putovanje ka uspješnoj barber karijeri. Mjesta su ograničena, zato ne odugovlačite. Čekamo vas.

BANJA LUKA

09.03.2024.

dELIJA THE BARBER,
VASE GLUŠCA 19A,
78000 BANJA LUKA

Hands On “Understanding Fade”

09.03.2024.

Cijena 350€

Šta nas očekuje?

AGENDA:

Prelazi ili “Fade”?
Ono što znamo u barberingu je da postoji toliko mnogo alata i pristupa na tržištu i zapravo toliko različitih metoda “blendanja”, ali na šta se to zapravo svodi i kako se postiže?

Ovaj kurs je osmišljen da uspostavi principe “blendanja” u cilju povećanja efikasnosti i postizanja prelaza kao i boljeg razumijevanja samog procesa u dobijanju najboljih rezultata.

Prijava za Edukaciju